Kontakt

Lotta Ek
VD EcoTopic AB

Jag älskar att skapa ordning i kaos, skapa strukturer och leverera efter uppsatta mål. Mina styrkor är projektledning, administration, att skrivarapporter och skapa struktur i vårt arbete. Arbetsuppgifter som kräver detaljkunskap lämnar jag med varm hand över till Mattias.

076 24 36 548Lotta@ecotopic.se
Mattias Gustafsson
Specialist på biokol & partner EcoTopic

Hållbar teknik och nya applikationer för biokol som kan göra världen bättre är min drivkraft. Mina styrkor är att se tekniska system och följa biokolbranschens och forskningens utveckling för att utveckla nya projekt och produkter. Dessutom älskar jag att prata med andra entusiaster och föreläser mer än gärna.

073 76514 48Mattias@ecotopic.se
Jonatan Malmberg
Specialist på urbana vegetationssystem

Jag har en bakgrund som miljövetare och har arbetat med urbana vegetationssystem sedan 2012. Jag trivs bäst i lösningsfokuserade samarbeten tillsammans med engagerade projektparter och kunder. Mina styrkor är drivkraft i både med och motvind, nätverksbyggande och mina erfarenheter från innovationsprojekt. Mina största intressen är åtgärder för klimatet och ett rikare djur och växtliv.

070 782 87 70jonatan@ecotopic.se
Jalina Strand
Ekonomi & Administration

Jag brinner för att hålla ordning inom EcoTopic och i våra projekt. Vi har mycket på gång samtidigt och det passar mig perfekt. Genom våra projekt ser jag fram emot att utvecklas inom biokolsbranschen.

jalina@ecotopic.se
Jacqueline Hellman
Odling, film & foto

 Innan jag hittade till biokol gick min väg via fotografi, filmskapande, filosofi, trädgård och odling. Nu läser jag till trädgårdsingenjör och arbetar för EcoTopic i projekt med bl.a. ansökningar, biokol i urbana växtbäddar och kommunikation. Jag ser fram emot att sammanlänka mina kunskapsområden med ambitionen att på ett eller annat sätt bidra till ett hållbarare samhälle.

jacqueline@ecotopic.se